Å spille med redusering

I samarbeid med Rikstoto kan vi i dag tilby deg muligheten til å lage reduserte kuponger for travspill. Du finner kupongene direkte på startsiden og med et enkelt klikk er du i gang.  

Du lagrer din kupong og kan enkelt gå tilbake og endre den, dele med venner og justere dine reduseringer. Hvis du ikke allerede er medlem, fyller du inn din informasjon når din første kupong skal innleveres.  Det er selvsagt gratis å være medlem, og å benytte seg av applikasjonen for spill via Rikstoto kommer alltid til å være gratis.  

Når du er klar til å levere inn din kupong laster du ned din XML-fil og sendes direkte videre til Rikstotos side for innlevering. Enkelt og smart.

Retting av ditt system: første løpet er i gang og du følger nå ditt system via liveretting ved å trykke på ”Rett System”. Vinnere markeres i grønt og du kan straks se hvor mange systemer som gjenstår og hvor mye ditt system er verdt etter hvert løp.

Spilltjeneste gjør det enklere for deg som spiller å ta smarte og mer informerte avgjørelser. Med noen få klikk hjelper vi deg med å slippe å betale for unødvendige kombinasjoner, og å lage dine egne reduserte systemer på en enkel måte.

Ordliste med de vanligste travtermene finner du her.

Bli medlem, skap din kupong, reduser og vinn. 
Klikk her for å komme i gang!