Enkelt, smart og gratis!

1. Kryss av for din ramme


2. Sett dine kriterier, for eksempel max/min alternativ

3. Klikk Reduser! 

Spilltjeneste tilstreber å tilby de beste verktøyene for spillere som ønsker å spille mer treffsikkert på sport så vel som trav. Med utgangspunkt i Rikstoto og Norsk Tippings større poolspillsprodukter, tilbyr vi spillerne verktøy som gjør det mulig å fjerne uønskede rekker og kombinasjoner. Å spille på den absolutt mest sannsynlige rekken på en kupong koster like mye i innsats som den som kan gi mange tusen ganger innsatsen. I lengden blir det derfor mer lønnsomt å spille på spillverdi fremfor sannsynlighet. Utfordringen blir da å finne spillverdige kombinasjoner som spillerkollektivet ikke har observert.

For deg som spiller gjelder det å tenke
gjennom hvilken risiko og mulig uttelling du skal ta sikte på. Er det millionene som lokker blir det uinteressant å spille på de mest sannsynlige kombinasjonene, ettersom det da blir alt for mange som må dele gevinsten når disse rekkene inntreffer.

Spilltjeneste ble lansert i tett samarbeid med Rikstoto i mai 2015 og har siden den gang tilbudt muligheten til å spille med reduserte systemer både på nett og mobil – enkelt og smart!

Spilltjeneste hjelper deg å spille redusert på poolspillsprodukter fra:

 Norsk Rikstoto